RANGE ROVER SPORT MET STEALTH PACK: DONKER, DYNAMISCH EN NOG STIJLVOLLER.

Voor het nieuwe modeljaar 2025 is de Range Rover Sport beschikbaar met een Stealth Pack. De donkergrijze, verfijnde Carpathian Grey Satin exterieuruitvoering met satin beschermfolie vormt een krachtig contrast met een uitgebreid Black Pack, waarbij de motorkaplouvres, belettering, onderbumpers voor/achter en dorpels zijn uitgevoerd in Narvik Black Gloss. Het nieuwe Stealth Pack voor de Range Rover Sport is later dit jaar beschikbaar voor de P460e electric hybrid en nu reeds verkrijgbaar i.c.m. de D300 dieselmotor.

De sportieve, krachtige uitstraling van de Range Rover Sport met Stealth Pack wordt nog verder versterkt door 23-inch lichtmetalen velgen in Gloss Black2, zwarte remklauwen, privacy glass en een dak in contrastkleur Narvik Black Gloss.

 

SATIN BESCHERMFOLIE
Het exterieur is voorzien van een satin beschermfolie, dat voor het eerst onderdeel is van een optiepack voor de Range Rover Sport. De folie, die wordt aangebracht tijdens de productie van de auto, biedt niet alleen een rijke en eigentijdse matte afwerking, maar ook beschermende voordelen. Het materiaal is krasbestendig, oplosmiddelvrij en bij eventuele beschadigingen kan de folie eenvoudig worden verwijderd en vervangen3.

 

STIJLVOL INTERIEUR
Het interieur kenmerkt zich door fraai gevormde stoelen, een minimalistische middenconsole met 11,4-inch touchscreen, een Interactive Driver Display en krachtig Meridian Surround Sound System™. Klanten kunnen het donkere en stijlvolle thema voortzetten met stoelbekleding in geperforeerd Windsor leder in Ebony of als alternatief kiezen voor de tint Light Cloud. Beide kleuren worden gecombineerd met interieurafwerking in Natural Black houtfineer.

Hannah Custance, Range Rover Materiality Design Manager, zegt: “The new Range Rover Sport Stealth Pack option is inspired by a refined and contemporary sports aesthetic. It was created for clients looking for a specification which conveys empowerment and strength. The introduction of the Range Rover Sport Stealth Pack, with a satin wrapped exterior and extended use of Narvik Black Gloss, pushes dramatic luxury even further.”

 

KRACHTIGE MOTOREN
Het Stealth Pack is exclusief verkrijgbaar voor de Range Rover Sport Dynamic SE en versterkt het onderscheidende karakter en de dynamische capaciteiten van het model nog verder. Later dit jaar komt het beschikbaar voor de P460e extended range plug-in electric hybrid (PHEV). In combinatie met de krachtige D300 zescilinder-in-lijn Ingenium dieselmotor met mild hybrid-technologie is het nu reeds verkrijgbaar.

De Range Rover Sport met Stealth Pack biedt nog meer moderne en sportieve luxe en is uitgerust met de nieuwste technologieën en innovaties, waaronder Cabin Air Purification, software-over-the-air1 updates en beveiligingsfuncties zoals automatische ver-/ontgrendeling van de portieren als de bestuurder wegloopt of de auto nadert.

Het Stealth Pack voor de Range Rover Sport kost € 11.744 (incl. BTW)4 en is per direct te bestellen.

1 SOTA-updates zijn afhankelijk van een actieve InControl-account en vereisen een goed signaal. Voor updates is toestemming van de eigenaar/bestuurder vereist. Netwerkverbinding vereist.
2 ‘Style 5135’.
3 Het verwijderen en vervangen van de folie is niet inbegrepen in de optieprijs.
4 Door montage van het Stealth Pack verandert de CO2-emissie van de auto, met een wijziging in de BPM-belasting en derhalve van de autoprijs als gevolg.

VIDEO