Automobielbedrijf CITO BV

Land Rover Nieuws

 • 24-5-2023

  Range Rover biedt nieuwe SV Bespoke-service voor nog meer individualistische luxe en verfijning

  Nog meer personaliseringsmogelijkheden; SV Bespoke biedt kopers van een Range Rover Autobiography of SV nog meer keuze aan kleurencombinaties, materialen en afwerkingsopties

  Lees meer
 • 2-5-2023

  LAND ROVER CLASSIC EN KILCHOMAN DISTILLERY LANCEREN LIMITED EDITION WHISKY EN CLASSIC DEFENDER.

  Exclusieve Classic Defender Works V8 Islay Edition is een eerbetoon aan Spencer Wilks – voormalig Managing Director van de Rover Car Company en een van de oprichters van Land Rover – en het Isle of Islay in Schotland waar de naam Land Rover is ontstaan.

  Lees meer
 • 7-4-2023

  Wij wensen iedereen alvast hele fijne paasdagen !

  Op maandag 10 april (tweede paasdag) zijn wij gesloten. Op dinsdag 11 april staat het team van Automobielbedrijf Cito weer voor u klaar.

  Lees meer
 • 24-3-2023

  Voorjaarscheck Land Rover

  Het leven is onvoorspelbaar. Mogelijk verkeert u in een situatie waarbij uw Land Rover, die normaal gesproken heel wat woon-werkkilometers maakt, nu veel meer thuis voor de deur staat. En veel stilstaan is niet goed voor een auto.

  Lees meer
 • 21-3-2023

  Bouw uw eigen avontuur: LEGO® Icons introduceert Classic Defender 90-set.

  Bouw uw eigen avontuur: LEGO® Icons introduceert Classic Defender 90-set ter gelegenheid van 75 jaar Land Rover. De LEGO® Icons Classic Land Rover Defender 90-set is vanaf 1 april a.s. te koop voor LEGO® VIP members en vanaf 4 april in de LEGO® Stores.

  Lees meer
 • 6-3-2023

  New Range Rover Velar! Configureer hem zelf met de configurator.

  Wilt u meer informatie over de nieuwe Velar neem dan contact met ons op via 40-290 11 20.

  Lees meer
 • 1-2-2023

  Vernieuwde Range Rover Velar: geraffineerd, elegant en voorzien van verfijnde details

  De New Range Rover Velar is een pure expressie van Modern Luxury. Het model is voorzien van de nieuwste technologie, de voor Range Rover kenmerkende verfijning en een indrukwekkend, strak en minimalistisch design.

  Lees meer
 • 1-2-2023

  Vacature alert!

  Wil jij bij Automobielbedrijf Cito komen werken? Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor diverse functies!

  Lees meer
 • 18-1-2023

  Range Rover Evoque nu nog aantrekkelijker

  Met een optimalisering van het programma voor modeljaar 2023.5 is de Range Rover Evoque nog aantrekkelijker geworden. Het programma begint voortaan bij de royaal uitgeruste Range Rover Evoque S, die nu ook beschikbaar is als zeer efficiënte P300e plug-in electric hybrid (PHEV).

  Lees meer
 • 18-1-2023

  Land Rover Discovery Sport blijft de toon zetten in compacte SUV-klasse

  De Land Rover Discovery Sport is verder verbeterd voor modeljaar 2023.5. Het programma van de compacte, gezinsvriendelijke premium-SUV is geoptimaliseerd en begint voortaan bij de royaal uitgeruste Discovery Sport S, die nu ook beschikbaar is als zeer efficiënte P300e plug-in electric hybrid (PHEV).

  Lees meer
 • 1-1-2023

  Wintercheck

  Of het nu regent, stormt of sneeuwt, met onze uitgebreide service en accessoires- en bandenprogramma houdt u uw Land Rover altijd in optimale conditie.

  Lees meer
 • 4-11-2022

  Piet Boon en de New Range Rover: een eerbetoon aan tijdloosheid

  Range Rover zet de zoektocht naar moderne luxe voort door in de voetsporen te treden van personen die zich onderscheiden door modern leiderschap en nieuwe inzichten. In deze ‘New Generation of Leaders’-campagne treedt deze keer de internationaal gevierde Nederlandse ontwerper Piet Boon voor het voetlicht.

  Lees meer