Automobielbedrijf CITO BV

ONDERDEEL VAN EEN GROEP

Automobielbedrijf CITO B.V. bestaat uit Jaguar en Land Rover. Daarnaast is er CITO MOTORS met de merken Aston Martin en sinds het voorjaar van 2012 is CITO MOTORS ook officieel de enige dealer en importeur van Rolls-Royce.

Verder bestaat de groep nog uit een negental BMW en MINI dealerschappen in Zuid-Nederland, alsmede ook een modern schadebedrijf, Autoschade Groeneveld.

Het schadebedrijf is gevestigd in een nieuw pand, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen. Autoschade Groeneveld is een van slechts drie erkende Aston Martin schadereparateurs in Europa.

HISTORIE

De heer Hein van Laarhoven, eigenaar van Cito, is een anglofiel in hart en nieren. Ruim 50 jaar geleden nam hij het toenmalige Austin dealerschap van zijn vader over. Door de jaren heen is Hein van Laarhoven trouw gebleven aan de Engelse merken.

De dagelijkse leiding van CITO is nu in handen van mevrouw Marissa van Laarhoven. In 2012 is de gehele showroom en werkplaats vernieuwd en voorzien van de modernste apparatuur en showroominrichting.